2015年8月17日星期一

Win een Celia genade trouwjurk + sseko ontwerpt bruids sandalen

Als je droomt van een bestemming bruiloft, met de zon in je ogen en warme wind streelt je gezicht, een mooie bohemien trouwjurk, zoals "The Marie" door Celia Grace (hierboven afgebeeld), en een leuk paar sandalen, zijn een perfecte match, vind je niet? En als je in de markt voor de bruiloft sandalen, zou je hard indrukken om een ​​paar te vinden zo mooi en persoonlijk, omdat deze door Sseko Designs zijn bruidstasjes.
 Grote Maten Trouwjurken
Sseko Designs onlangs een Sweepstakes + Giveaway aangekondigd, waar sta je een kans om een ​​fairtrade trouwjurk winnen door Celia Grace plus deze Sseko bruiloft sandalen voor uw hele bruids partij! Lees verder voor meer informatie grote maten trouwjurken.
 Vintage Trouwjurk
Deze sandalen zijn voorzien van verwisselbare bandjes lint in een waaier van prachtige kleuren (we houden van Dusty Bloom en Mint!) En accessoires, die je apart kunt kopen. De echt lederen basis beschikt over vijf ankerpunten waarmee de riemen te worden gebonden en vormgegeven in honderden manieren galajurken!
 Trouwjurken 2015
Afgezien van hun elegante ontwerpen, wat we graag over Sseko is hun missie om vrouwen door middel van werkgelegenheid en onderwijs versterken:

Hebben we niet allemaal van een goede liefdesverhaal? Sseko wil alles horen over jou! Om de wedstrijd in te voeren, moet bruiden hun persoonlijke liefde verhalen over hoe zij aan hun droomprins te dienen. Een mooie bruid die haar verhaal deelt met Sseko HIER zal worden geselecteerd om een ​​erfstuk zijden trouwjurk door Celia Grace winnen, samen met Sseko Bruiloft sandalen voor haar hele bruids partij (winkelwaarde $ 4.500).

Registraties zijn open tot 28 februari 2014. Deze giveaway is onderworpen aan voorwaarden en regels (zie hieronder). Veel geluk!

http://www.coonek.nl/grote-maten-trouwjurken
http://www.coonek.nl/vintage-trouwjurk

http://www.bruidsjurken-coonek.simpsite.nl/

http://trouwjurken4.webnode.nl/


http://galajurken.freeblog.biz/


http://www.girlscene.nl/profiel/905682/blog


https://www.apsense.com/article/yourarticles


http://korte-trouwjurken-coonek.blogspot.com/



http://lange-cocktailjurken.blogspot.com/

http://coonek-kanten-trouwjurk.blogspot.com/

http://www.hollome.com/profiles/blog/list?user=3sxn9lkvec2k4

http://connectube.com/blogs/manage

http://www.womenify.com/profile/177544

http://jsclub.socialparody.com/blog/galajurken

http://www.publicoton.fr/published/610306

http://goedkope-trouwjurken-coonek.blogspot.com/

http://strand-trouwjurken-coonek.blogspot.com/

http://coonek-lange-avondjurken.blogspot.com/

http://trouwjurken-2015.blogspot.com/

没有评论:

发表评论