2015年8月17日星期一

delphine manivet unieke, retro trouwjurken

Bruidsjurken uit de collectie van Delphine Manivet's zijn prachtig uniek met een beetje retro en rock n 'roll. Die jurk op linksboven met het kelderen rug en bisschop mouwen - SWOON avondkleding!
 Trouwjurken 2015
Linksboven: agapan backless dres 30 lange mouwen in zijde jersey; rechts: Côme - lange retro jacquard zijden jurk; linksonder: Zachary strapless jurk in Calais kant en geplooide kant; rechts: Cyprien lange empire jurk in vintage kant en perfecto jasje in wit leer korte cocktailjurken.
 Korting Cocktailjurk
Links: Onésime combo zijde guipure; rechts: Akris korte jurk met lange mouwen in Calais kant en geplooide kant. Korte trouwjurk gepaard met laarzen, hoe schattig goedkope bruidsjurk!

Links: Anselme top met gezwollen mouwen in Calais kant, met zijde plooien op een lage taille rok in zijde organza; rechts: Alexandre wrap empire jurk in zijde mousseline en Calais kant baljurken.
 cocktailjurken online
Raphael lange jurk in Calais kant, Arsène strapless, backless dress in Calais kant en chiffon. Ik vind dit een mooie manier van het dragen van de sluier, nog niet gezien het gedaan in een echte bruiloft hier wel witte cocktailjurk.

Voor meer van deze schoonheden, ga naar haar website mooie avondjurken.

没有评论:

发表评论