2015年8月23日星期日

amy Kuschel trouwjurken

Amy Kuschel's trouwjurken zijn gemaakt van het fijnste van stoffen en afwerking en functie bezuinigingen die de vrouwelijke vorm te vleien. Boven, Voila! jurk met lief hals en trompet silhouet gemaakt met lagen van tule ruches. Hieronder Ashbury jurk met een Boheemse chique geïnspireerde stijl. De jurk heeft een schede silhouet in pure netten, heeft een delicate kristal gordel taille en kelderen V-hals. Zo verliefd op deze look grote maten trouwjurken!
Coonek Glamorous Organza Queen Anne hals taille A-lijn jurk met Rhinestones Trouwjurken 2015
Amy Kuschel Ashbury boho chic trouwjurk straalt Boheemse geïnspireerde stijl, schede silhouet gefabriceerd in pure Netting, gesneden vloer lengte, subtiele kristallen gordel taille en kelderen V-hals maken dit chique, moderne uitstraling, gemaakt in San Francisco.

"Amy ontwerpt haar collectie voor de onderscheidende bruid ... ze is hip, knap en charmant. Ze benadert het leven met vertrouwen en is op zoek naar een jurk die is verfijnd en elegant, een afspiegeling is van haar eigen persoonlijkheid. "Nou, Amy moet iemand met een uitstekende smaak als de jurken maakte ze zijn zo, zo prachtig. Meer voorbeelden? Check out deze sexy en glamorous Farrah schede silhouet trouwjurk in zijde charmeuse. Het beschikt over een dramatische kap halster nek met opvallende open rug korte trouwjurken.
Coonek Strapless Sweetheart Chiffon Korte Cocktailjurken
Luxe Glamour - Farrah trouwjurk van Amy Kuschel met dramatische kap hals en opvallende open rug van de elegante sex-appeal van deze Silk Charmeuse markeren schede silhouet toga

Viva - strapless trompet met lagen van zachte tule met een hand gedrapeerde lijfje en wrap stijl bovenste rok met een prachtige uitlopende zoom. De taille wordt gemarkeerd met een kristal versierde riem.

Viva trouwjurk van Amy Kuschel gemaakt met lagen van zachte tule, dramatische strapless trompet silhouet kenmerkt een hand gedrapeerde lijfje en wikkel stijl bovenste rok met een prachtige uitlopende zoom, taille versierd met kristallen versierde riem

Red Carpet Style - oude zilveren scherm glam geïnspireerd zijde charmeuse schede jurk. De Hollywood trouwjurk heeft een figuur flatterende V-hals en gedrapeerde taille worden versterkt door een dramatisch lage rug en een rij van kristal knoppen.

Gepolijst Red Carpet Style - Oud zilver scherm glam geïnspireerd zijde charmeuse schede silhouet jurk. Figuur Hollywood flatterende V-hals en gedrapeerde taille worden versterkt door een mooie lage rug en kristal knoppen. Een zoenen trein detail voegt een vleugje meer van dat vintage vibe. Trouwjurk door Amy Kuschel bridal crown
Coonek Charmant Chiffon V-hals Floor-length A-lijn lange avondjurk
Romantische Ballet trouwjurk - bohemian geïnspireerde gemaakt met pure netten en heeft een elegant off-the-shoulder, gedrapeerde hals, ingerichte lijfje met een lichte daling van de taille.

Bohemian Elegance - Ballet bruidsjurk door Amy Kuschel, gefabriceerd in pure Verrekening, heeft een elegant off-the-shoulder, gedrapeerde hals, voorzien lijfje met een lichte daling van de taille, front gedrapeerde rok voegt romantiek om dit omhulsel silhouet. Verkrijgbaar in zijde satijn chiffon, "ballerina"

Bruidsjurk met zakken - elke keer zie ik die woorden samen Ik voel me als het dansen! Wat een geweldig idee! De hieronder heet juni en het beschikt over een moderne ballgown silhouet. Getoond met een bloem op de taille, een preppier optie van een "tux" neklijn is ook beschikbaar. In het Italiaans Silk Mikado of Japanse Mikado.

Preppy & Chic trouwjurk - juni beschikt over een moderne ballgown silhouet, met steekzakken. "Tux" halslijn voor een mod en preppy look of "Flower" voor een meer klassieke, gepolijste look. In het Italiaans Silk Mikado of Japanse Mikado. Door Amy Kuschel

Sommige bruidsjurken lijken meer fab vanaf de achterkant, zoals bij de onderstaande kleding. Met veel kant en vrouwelijke details, zoals delicate kapmouwtjes, tule randen zoom en een zijden chiffon sjerp, de Parijse trouwjurk is een stijlvolle en romantische jurk met een trompet silhouet. In de Franse Chantilly kant patroon of Asian Rose Garden kant.

Vrouwelijk Couture - Paris chic trompet silhouet is een stijlvolle en romantische jurk combineren kant en vrouwelijke details, zoals een delicate cap mouw, een tule randen zoom en een zijde chiffon sjerp. In de Franse Chantilly Lace patroon of Asian Rose Garden Kant. Ontworpen door Amy Kuschel

Voor meer informatie, kijk dan op Amy Kuschel website.
http://www.coonek.nl/bruidsmeisjes-jurken

没有评论:

发表评论